Tyylikkäät treenitrikoot farmin edustustehtäviin

Aiotko ottaa osaa seuraavaan Farmi-ohjelman kauteen ja suunnittelet itsestäsi edustavaa esittelyvideota kilpailijoiden valintaraadille? Mietitkö, kuinka voisit pukeutua edustavasti, mutta kuitenkin niin, ettet vaikuttaisi ylipukeutuneelta tai etteivät vaatteesi olisi farmille täysin sopimattomat? Tai onko sinulle tulossa oman tilasi edustustehtäviä, joihin haluaisit pukeutua mukavasti ja liikunnallisesti mutta tyylikkäästi? Tällöin tyylikkäät treenitrikoot ovat hyvä vaihtoehto. Ne istuvat parhaimmillaan päälle kuin hansikas, niissä on mukava liikkua ja kaiken lisäksi ne ovat tyylikkäät!

Mistä tyylikkäät treenitrikoot?

Tyylikkäät treenitrikoot on yllättävän helppo löytää verkosta! Suosittelemme, että surffaat suoraan aimn.fi-verkkokauppaan ja käytät sivuston filttereitä oikean koon ja värin löytämiseen. Voit filtteröidä hakutuloksia myös esimerkiksi hinnan suhteen, mikä on erityisen hyvä uutinen, jos budjettisi on kovin pieni. Voit filtteröidä hakutuloksia myös trikoiden pituuden mukaan, sillä tarjolla on täysmittaisten trikoiden lisäksi myös 7/8-pituisia trikoita. Aivan erityisen mukavia trikoita etsivän farmilaisen kannattaa valita saumattomat trikoot.

Trikoiden tilaaminen onnistuu verkkokaupasta helposti ja nopeasti, eikä ostoksilla käymiseksi tarvitse nähdä ylimääräistä vaivaa. Tuotteiden selaaminen onnistuu vaikkapa keittiön pöydän äärellä farmin arjen askareiden lomassa – niin helppoa se on!

Liity Dream Clubilaiseksi

Farmilaiseksi liittymisen lisäksi sinun kannattaa liittyä Aim’n-verkkokaupan Dream Clubiin! Liittymällä Aim’n-verkkokaupan Dream Clubilaiseksi voit saada tavallista enemmän etuja. Jo liittymällä Dream Clubilaiseksi ja luomalla itsellesi Aim’n-tilin, ansaitset 25 arvokasta pistetä. Voit ansaita pisteitä myös tekemällä ostoksia Aim’n-verkkokaupassa sekä jakamalla sen julkaisuja. Rakkaudellisen Aim’n-viestin lähettäminen voi siis hyödyttää myös sinua. Pisteillä voit saada ihania alennuksia ja jopa maksuttomia tuotteita.

Pisteitä ansaitaan 1 piste jokaista verkkokaupassa käytettyä euroa kohti. 25 pistettä saat jo luomalla itsellesi Aim’n-tilin ja 20 pistettä keräät esimerkiksi jättämällä palautetta ja valokuvan tai videon sähköpostitse. 10 pistettä voit ansaita esimerkiksi jättämällä palautetta sähköpostitse tai seuraamalla verkkokauppaa TikTokissa tai Instagramissa. Lisäksi Dream Clubilaiset saavat syntymäpäivänään ilmaisen lahjan. Näiden syiden vuoksi kannattaa liittyä Dream Clubiin ja ansaita treenitrikoo-ostoksilla pisteitä uusia ostoksia varten. Farmitöissä laadukkaatkin trikoot kuluvat nopeasti, joten on kiva käydä ostoksilla, kun plakkarissa on jo pisteitä uusia ostoksia varten!

Farmilla kuohuu

Suositussa Farmi-sarjassa on nähty monia tunteita kuohuttavia tilanteita. Siellä on nähty myös monia suomalaisia julkkiksia, kuten Juhana Helmenkalastaja, Tauski ja Atte Kaleva. Jopa Farmin juontaja on myöntänyt, että Farmin tulevat tapahtumat jännittävät ja että realityn juontaminen on todella innostavaa. Haluaisitko sinäkin nähdä Tauskin talikon varressa vai odotatko enemmän, kuinka Juhana Helmenkalastaja selviytyy Farmin työtehtävistä?

Farmi-ohjelman ideana on, että osallistujat saavat joka päivä farmin pehtoorilta erilaisia tehtäviä. Tehtävistä suoriutumiseen vaaditaan asennetta, mutta palkinto on tavoittelemisen arvoinen, sillä voittaja saa 30 000 euron voittopotin. Ei mikään ihme, että osallistujat tekevät kaikkensa saavuttaakseen tämän voittopotin!

morningtime-lite